18. huhtikuu 2018

Kaikki hääkutsuista

Häitä järjestäessä on morsiusparilla mielessä monta asiaa, riippumatta siitä, millaisessa mittakaavassa päättää omat häät järjestää. Joka tapauksessa täytyy vähintään hoitaa esteettömyystodistus, ja ehkä päälle jotain parempaa Seppälää. Enimmillään sitten taas hääjärjestelyt voivat pitää parin kiireisenä peräti vuosia, kun vieraita on satoja, ja kaiken halutaan olevan täydellistä. Mutta olipa vieraita kaksisataa tai kaksikymmentä, täytyy vieraiden kuitenkin tietää, mihin kuuluu tulla ja milloin. Ja sitä varten täytyy lähettää jonkinlaiset kutsut!


29. marraskuu 2017

Parhaat vinkit hääbudjetin tekoon

Hääbudjetti on osa hääsuunnittelua. Halusipa sitä tai ei. Usein siihen kaivataan myös apua varsinkin hääsuunnittelun alussa. Sen vuoksi kokosin tähän olennaisimmat neuvot siitä, miten hääbudjetti kannattaa laatia. Lopussa vielä vinkki, miten puuhasta voi nykyään selvitä jopa ilman exceliä


20. syyskuu 2017

Hääparin syksyn menovinkit

Alkuvuosi on aina häätapahtumien kulta-aikaa, mutta kyllä syksylläkin tapahtuu myös blogien ja hääsivustojen ulkopuolella. Ainakin nämä seuraavat ovat sattuneet omiin silmiini.


17. syyskuu 2017

Häälisän pengontaa

Hääsuunnittelussa suurin yllätys on se, että kaikki maksaa - ja paljon. Eipä aikaakaan, kun morsian tai sulhanen ryhtyy epäilemään, että heitä sumutetaan. Omin silmin voi todeta, että hääkimppu on normaalia kukkakimppua kalliimpi. Samoin häämeikin hinta on korkeampi kuin normijuhlameikin. Ja entä ne hääpuvut, joiden hinta teetettyinä tai yhtä lailla valmiina ostettuina ovat jotain muuta kuin tavallisten iltapukujen. Se kirottu häälisä onkin totta! Vai olisiko sittenkin niin, että pelko häälisästä on täysin puppua?