NRS Promotions

Profiilikuva

Moikka! Kiva, että päädyit tutustumaan meidän palveluihin! NRS Promotions on vuonna 2022 perustettu Jyväskyläläinen yritys, ja meidän tavoitteemme on hyvin vaatimaton: haluamme mullistaa juuri teidän juhlakokemuksenne! Tässä olemme onnistuneetkin jo vuoden ajan. Me hoidamme kaiken musiikkiin liittyvän teidän puolestanne laitteistoa ja mahdollisia juontoja myöten, ja tarjouksen hyväksyttyänne voitte levollisin mielin siirtyä suunnittelemaan muita häihinne liittyviä asioita - me ymmärrämme, että niitä on paljon! Nettisivuiltamme löydätte helposti lisätietoa paketeistamme ja lisäkysymyksiin vastaamme mielellämme! Miten palvelumme toimii? 1. Tee alustava varaus tältä sivulta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta 2. Otamme sinuun pikimmiten yhteyttä! Ole huoleti, vastaamme yhteydenottoihin aina viimeistään seuraavana arkipäivänä! 3. Laskemme tarkan tarjouksen ja mahdolliset alennukset. Keikkasopimuksesta tulee sitova vasta hyväksyttyänne tarjouksen. 4. Sovitaan aika tapaamiselle! Järjestämme tapaamisen teidän aikatauluillenne sopivasti, jossa käydään läpi kaikki toiveenne ja mahdolliset askarruttavat asiat häiden suhteen. Tapaamisessa voi esitellä jo omia suosikkikappaleitaan ja ehdottomia "must have" -biisejä (Jos tärkeiden keksimisessä on haasteita, ei hätää! Me autamme siinäkin). Tapaaminen toteutetaan kasvotusten tai etänä hääparin toiveiden mukaisesti. Keski-Suomen ulkopuolella tapaaminen toteutetaan aina etänä. 5. Tästä eteenpäin me hoidamme loput. Olemme yhteydessä tapahtumapaikkaan puolestanne, ja sovimme aikataulut heidän kanssaan. Jos tapahtuman järjestää hääpari tai hääparin läheiset, jatkamme yhteistyötä heidän kanssaan. 6. Hääpäivä koittaa, ja kaikki on valmista! Kun juhlapaikka täyttyy vieraista, olemme jo valmiina aloittamaan, ja lopetettuamme poistumme paikalta häiritsemättä mahdollisesti vielä jatkuvaa hääjuhlaa. 7. Laskutamme palvelun allekirjoitetun tarjouksen mukaisesti häiden jälkeen. Annamme palvelullemme AINA tyytyväisyystakuun. Tee häistäsi vuoden ikimuistoisimmat kanssamme ja antakaa meidän samalla helpottaa häästressiänne!

HLBTQ+ -ystävällinen

Kokoonpano

 • DJ

Tyyli

 • Rock
 • Pop
 • Suomipop
 • Iskelmä
 • Perinteinen tanssimusiikki
 • Rap / Hip-hop
 • Disco
 • R&B
 • Soul

Palvelut

 • Äänentoisto
 • Lavavalot

Usein kysytyt kysymykset

Minkä hintainen on tyypillinen hääkeikka?
Mitä hinta sisältää?
Millä alueella esiinnytte?

Tekijät

Jaakko

Valot/Ääni

Moro! Oon Jaakko ja vastaan teidän häidenne äänentoistosta ja valoista, joiden avulla saadaan häiden tunnelma juuri sellaiseksi kuin haluatte. Olisi mahtavaa päästä juuri teidän häihin mukaan!

Mikko

DJ

Tervehdys! Mun nimi on tosiaan Mikko ja oon meidän DJ kaksikon jäsen. Vastaan siis musiikista yhdessä ProspeKtin kanssa, ja yhdessä meidän musiikkikirjastosta löytyy varmasti sopivaa musiikkia tilanteeseen kuin tilanteeseen. Lisäksi oon mukana valosuunnittelussa Jaakon kanssa.

Eetu

DJ

Moi! Mut näkeekin jo tuolla kysymysboksissa, mutta nimi on tosiaan Eetu, taiteilijanimi ProspeKt. Mulla on päävastuu häissä soitettavasta musiikista ja mahdollisista juonnoista. Keikkoja on takana niin häistä kuin baareista, ja uskon, että yhdessä saadaan juuri teidän häistä ne vuoden parhaat!

Saattaisit kiinnostua myös näistä