Karaokepyörä!

Profiilikuva

Mikä on parempaa kuin karaoke? Karaokepyörä! Karaokepyörä on mahtava ja osallistava, kaikille sopiva ohjelmanumero. Voit laulaa joko itsepalveluna tai vaikkapa duettona valovoimaisen juontajamme kanssa. Pyörä sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön ja juontajamme voi vaikka ajaa pyörää ympäri tiluksia samalla, kun morsian tai sulhanen laulaa lempirakkauslaulunsa juhlakansalle! Tuomme fillarin paikalle käyttövalmiina joko itsepalvelu-karaokea varten, tai valovoimaisen ja ammattitaitoisen juontajan kanssa. Valitse haluamasi biisi maailman laajimmasta Singa-karaokekirjastosta yli 100 000 biisin joukosta. Artlabin karaokejuontajat ovat rautaisella ammattitaidolla ja samettisen pehmeällä asiakaspalveluotteella varustettuja musiikin tutkimusmatkailijoita, jotka tietävät miten saada juhlien lantiot liikkumaan. Musiikin ja esiintymisen ammattilaisina juontajamme laulavat mielellään duettoja, laulattavat yleisöä ja toimivat sisäänheittäjinä karaoken maailmaan. HINTA? 3h karaoke ilman juontajaa itsepalveluna = 890 € +alv 24% 3h karaoke-show juontajan kanssa = 1190 € +alv. 24% Toiminta-alue: PK-seutu Lauluaika: 3h karaokea Kuljetus: fillari mahtuu 110cm oviaukosta läpi Esiintymisalue: n. 3m x 4m Kalusto: langalliset mikit, laulunäyttö, kaksi kaiutinta ja mikseri Kysy PK-seudun ulkopuolisista keikoista ja pidemmistä esiintymisajoista erikseen!

HLBTQ+ -ystävällinen

Palvelut

  • Seremoniamestari
  • Ohjelmaa lapsille
  • Vuokraus

Usein kysytyt kysymykset

Mikä ero on karaokella juontajan kanssa ja ilman?
Voinko tilata karaokepyörän PK-seudun ulkopuolelle ja / tai pidemmäksi aikaa kuin 3h?
Voinko tilata teiltä myös "perinteiset" karaokelaitteet?
Mitä karaokelauluja teiltä löytyy?

Tekijät

Elisa

Karaoke-host

Karaokejuontajamme Elisa on musiikin ja esiintymisen ammattilainen, joka viihdyttää mielellään yleisöä vauvasta vaariin! Elisan karaokebravuuri on Maaritin Jäätelökesä. Entä sinun?

Antti

Myynti

Antti vastaa Artlabilla karaokefillarin – ja muiden tapahtumapalvelujen myynnistä. Karaoke on niin lähellä Antin sydäntä, että hän teki kollegoidensa kanssa karaoke-aiheisen äänisarjan Yleisradiolle vuonna 2022. Kuuntele sarja Yle Areenasta nimellä "Karaoken luvattu maa"!

Saattaisit kiinnostua myös näistä