Nauti häiden suunnittelusta.

Tahtoo-hääsovellus sai alkunsa ihan oikeista häistä, ja sen kyllä huomaa.

Profiilikuva

Ihan paras sovellus! Heitin samantien kaikki vihkot roskiin ja siirsin tiedot tuonne.

Luo maksuton tili
Tahtoo sovellus iPadissa

Mitä häihin tarvitaan?

Onnistuneet häät ovat monen tekijän summa. Niin myös Tahtoo. Hääsivustomme jokainen osa on jo yksinään mahtava apu hääparille, mutta todellisen voimansa ne näyttävät yhdessä.

Hääsuunnitelmat aina mukana

Tahtoo on selaimessa toimiva hääjärjestelyiden kesyttäjä, jota voit käyttää tietokoneella, tabletilla, älypuhelimella tai vaikka kaikilla samaan aikaan.

Tahtoo toimii iOS, Android, MacOS, Linux ja Windows -järjestelmissä, sekä kaikissa muissakin mistä löytyy moderni verkkoselain.

Moni tykkää ihan tosissaan

Käyttäjät rakastavat palvelua. Tai ainakin tykkäävät tosi paljon. Lue itse, mitä mieltä Hanna oli ja miksi hän suosittelee Tahtoota kaikille häitään suunnitteleville.

Profiilikuva

Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos ja kiitos. Kaikki oli helpompaa, kaikki oli yhdessä paikassa, ei tarvinnyt turhaan lähetellä paperisia kutsukortteja tai tulkata kenenkään epäselvää käsialaa. Maaliin on päästy eli häät jo vietetty. Kiitän, kumarran ja todellakin suosittelen kaikille mahdollisille tahoille. Ja jos en vielä tarpeeksi painottanut, otetaan vielä kerran: KIITOS!❤️

126

Sovellus on maksuton.

Zero. Zip. Nada. Nolla. Tahtoon kaikki ominaisuudet ovat maksutta käytössäsi, paitsi muutamat tietyt hääsivun lisäominaisuudet.

Varsin huokealla lisämaksulla saat käyttöösi muun muassa hääkuvagalleriat, joiden avulla jaat kuvaajan ottamat valokuvat tyylikkäästi häävieraille.