Thinking emoji

Usein kysytyt kysymykset

Kysyvä ei tieltä eksy.

Mikä Tahtoo on

Suomen ihanin häiden suunnittelusovellus, jonka avulla hääsuunnittelu sujuu kuin tanssi!

Mitä kaikkea Tahtoolla voi tehdä

Tahtoolla pysyt kärryillä niin vieraista, hääbudjetista kuin tehtävistä sekä teet vaivatta istumajärjestyksen ja löydät kaikki hääpalvelut unelmiesi hääjuhlaan. Lisäksi voit luoda upean hääsivun, jonka kautta vieraat voivat ilmoittautua, jaat häiden jälkeen hääkuvat vieraille ja keräät vieraiden ottamat kuvat talteen.

Maksaako Tahtoon käyttäminen

Palvelun käyttö on hääpareille täysin ilmaista, mutta tarjolla on myös maksullisia lisäominaisuuksia hääsivulle. Tunnistat ne kruunu-ikonista.

Onko olemassa erillistä ladattavaa Tahtoo-sovellusta

Tahtoo on moderni verkkosovellus, joka toimii selaimen kautta niin kännykällä, täppärillä kuin tietokoneellakin. Voit tallentaa sen sovellukseksi puhelimeen "Add to Home screen" -toiminnon avulla iOS-käyttöjärjestelmän Safari- ja Android-käyttöjärjestelmän Chrome -selaimilla. Et siis löydä meitä App Storesta taikka Play Storesta.

Millä selaimilla Tahtoota voi käyttää

Parhaan käyttökokemuksen saa, jos käyttää päivitettyjä versioita suosituimmista selaimista: Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari ja Microsoft Edge. Tahtoo voi toimia harvinaisemmillakin selaimilla, mutta emme takaa, että kaikki ominaisuudet olisivat silloin käytettävissä

Onnistuuko suunnittelu yhdessä tulevan puolison kanssa?

Tottakai onnistuu! Voit kutsua tulevan puolisosi lisäksi mukaan suunnittelemaan vaikka koko häätiimisi.

Näkeekö muut Tahtooseen tallentamani tiedot

Palveluun lisäämiäsi tietoja ei näytetä muille käyttäjille paitsi, jos kutsut muita suunnittelemaan häitä kanssasi. Silloin kaikki häätiimiisi lisäämäsi henkilöt pääsevät näkemään hääsuunnitelmasi.

Kuka on tehnyt Tahtoon ja miksi

Tahtoon takana on häitään joitakin vuosia sitten juhlinut pariskunta, Marja & Ilari, jotka päättivät rakentaa itse sellaisen hääpalvelun, jota olisivat halunneet käyttää oman hääkaaoksensa keskellä.

Olen hääalan yrittäjä

Sitten Tahtoo Pro on tarkoitettu juuri sinulle!

Aloita luomalla tili.