7. huhtikuu 2019

3 syytä tehdä hääsivu

Hääsivut on pop! Viimeistään tämä vuosi on sen todistanut, kun hääsivutrendi näyttää vain kiihtyvän. Yhä useampi pari vannoo hääsivun nimeen. Mutta miksi ihmeessä? Miksi häille kannattaa tehdä omat verkkosivut?


15. maaliskuu 2019

Mistä aloittaa häiden suunnittelu?

Kihlat on vaihdettu ja naimisiin on päätetty mennä, mutta sitten iskee ihmettely. Mitäs sitä oikein ensimmäiseksi pitäisi tehdä? Häiden järjestäminen on aikamoinen homma ja jostain sekin täytyy aloittaa! Lue alta vinkit siihen, miten häiden suunnitteluun saa lentävän lähdön.


18. huhtikuu 2018

Kaikki hääkutsuista

Häitä järjestäessä on morsiusparilla mielessä monta asiaa, riippumatta siitä, millaisessa mittakaavassa päättää omat häät järjestää. Joka tapauksessa täytyy vähintään hoitaa esteettömyystodistus, ja ehkä päälle jotain parempaa Seppälää. Enimmillään sitten taas hääjärjestelyt voivat pitää parin kiireisenä peräti vuosia, kun vieraita on satoja, ja kaiken halutaan olevan täydellistä. Mutta olipa vieraita kaksisataa tai kaksikymmentä, täytyy vieraiden kuitenkin tietää, mihin kuuluu tulla ja milloin. Ja sitä varten täytyy lähettää jonkinlaiset kutsut!