Tiia & Allan - hääkuvat & häävideot

Profiilikuva

Kahden linssin synergiassa luomme monipuolisen ja elävän kuvauksen rakkaustarinastanne Seitsemän syytä valita meidät ainutlaatuiseen päiväänne! 🤍 Kaksi linssiä, monipuolinen näkökulma Kuvaajaparina meillä on joka tilanteessa mahdollisuus tallentaa hääpäivän eri hetkiä kahdesta eri näkökulmasta. Kun toinen kuvaa morsiamen reaktiota nähdessään sulhasensa ensimmäisen kerran, toinen voi samaan aikaan taltioida sulhasen reaktion. 🤍 Kommunikaatio Olemme työskennelleet yhdessä usein. Kommunikaatiomme on nopeaa ja tehokasta, joka minimoi mahdolliset häiriötekijät hääpäivänä. Tunnemme toistemme tavan työskennellä ja liikkua. 🤍 Tehokkuus Kun sekä valo- että videokuvaus tulee samasta lähteestä, se johtaa tehokkaaseen kommunikaatioon, suunnitteluun ja toteutukseen hääpäivänä. 🤍 Puhallamme yhteen hiileen Parina meillä on erityinen yhteistyön dynamiikka ja ymmärrys, joka johtaa saumattomaan yhteistyöhön ja takuuvarmaan lopputulokseen. 🤍 Budjetin optimointi Sen sijaan että palkkaisit kaksi erillistä palveluntarjoajaa, pystymme tarjoamaan kustannustehokkaan kokonaisuuden samasta paikasta. 🤍 Mukavuus Moni pari kokee olonsa mukavammaksi, jos lähellä on vähemmän kuvaajia. Kahden kuvaajan sijaan jotka eivät tunne toisiaan, pariskuntana toimimme yhdessä harmonisesti ja teemme olonne mukavaksi ja luontevaksi. 🤍 Sama visio ja tyyli Valitessasi kuvaajat samasta paikasta voit olla varma, että valokuvat ja video noudattaa samaa tyyliä ja estetiikkaa.

HLBTQ+ -ystävällinen

Kuvaustyyli

  • Dokumentaarinen
  • Tunnelmallinen

Palvelut

  • Drone
  • Useampi kuvaaja
  • Voi matkustaa
  • Lisätunnit mahdollisia
  • Vain yhdet kuvaukset päivässä

Kuvien toimitus

  • Nettilataus

Usein kysytyt kysymykset

Kotisivut
Missä kuvaatte?
Millaisia dokumentaarisia hääkuvauspaketteja tarjoatte?
Millaisella laadulla häävideo toimitetaan?
Millainen varaus- ja maksukäytäntö teillä on?
Millaisella aikataululla saamme kuvatut materiaalit itsellemme?

Tekijät

Allan

Videokuvaaja

Päätyöni on videoeditoija, jonka lisäksi videokuvaaminen on iso osa myös vapaa-aikaani. Olen aloittanut videokuvaamisen parissa 13-vuotiaana, ja toteuttanut monenlaisia asiakasprojekteja niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden parissa päätyöni sivussa. Videokuvaamisessa parasta on tunne, kun saa rakennettua hääparin toiveiden ja oman luovuuden pohjalta useista pienistä palasista onnistuneen ja tunteita herättävän kokonaisuuden.

Tiia

Valokuvaaja

Yrittäjyyttäni on takana kymmenen vuotta, josta alkupuoli sivutoimisena opiskeluiden ohella ja viimeisimmät täysipäiväsesti. Häävalokuvaajanasi voit luottaa siihen, että tulet saamaan riittävästi ohjeistusta ja tukea kuvattavana olemiseen. Kuulen aina mielelläni hääparin ennakkotoiveita ja kuvausten aikana syntyviä ideoita niitä toteuttaen. Valokuvaamisessa parasta on oman luovuuden hyödyntäminen ja asiakkaan antama palaute siitä, miten käsitys kuvattavana olemisesta on muuttunut yhteisen kuvauskokemuksemme jälkeen.

Saattaisit kiinnostua myös näistä