Tahtoo maksaa 0 €
Nolla. Zero. Zip. Nada.

Tahtoo on ilmainen, olkaa hyvä! Lisäksi hääsivuille voi ostaa upeita lisäominaisuuksia, joihin voit tutustua tällä sivulla.

Paketin ikoni

Ilmainen

Kaikki Tahtoon mainiot perusominaisuudet ovat ilmaiset ja kaikkien käytössä. Ole hyvä!

Paketin ikoni

Plus

Plus-paketti sisältää mahtavia lisäominaisuuksia, joilla teet omasta hääsivustasi vieläkin upeamman.

24,90 €

Kertamaksu
Paketin ikoni

Premium

Premium-paketti sisältää kaikki Tahtoon herkut! Hääsivun ekstrojen lisäksi voitte kerätä vieraiden kuvat talteen ja jakaa kaikki hääkuvat vieraille upean hääkuvagallerian avulla.

49,90 €

Kertamaksu

Kysymyksiä ja vastauksia

Onko tässä joku konnankoukku?

Ei ole. Tahtoon kaikki perusominaisuudet ovat täysin ilmaisia, eikä niitä ole mitenkään rampautettu tai kurjuutettu. Tahtoota käyttävät jo tuhannet tyytyväiset suomalaiset hääparit. Tarjoamme lisäksi hääsivuille useita maksullisia lisäominaisuuksia, joilla omasta hääsivusta saa entistä upeamman. Monet hääparit ovat kokeneet nämä lisäominaisuudet myös rahanarvoiseksi.

Miten perusominaisuudet voivat olla ilmaisia?

Arvelemme sen johtuvan siitä, että Tahtoota ei ole alunperinkään lähdetty tekemään rahankiilto silmissä. Tahtoo aloitettiin hyvän tahdon eleenä ilman sen suurempia kaupallisia suunnitelmia. Yhtäkkiä meillä oli tuhansia hääpareja käyttäjinä sekä nopeasti nousevat ylläpitokulut katettavana. Kävi ilmi, että Tahtoo on hurjan pidetty ja sen jatkokehittäminen voisi olla hyvä idea. Emme kuitenkaan halunneet tinkiä siitä ajatuksesta, mistä koko projekti sai alkunsa.

Voivatko vieraat ilmoittautua ilmaisversion hääsivulla?

Kyllä voivat.

Saako ilmaisversiossa kysyttyä ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja vierailta?

Kyllä saa.

En halua maksaa sovelluksista tai palveluista.

Ei tarvitse!

Miksi maksaisin Plus- tai Premium-paketista?

Saat käyttöösi kaikki Tahtoon upeat lisäominaisuudet. Plus-paketilla luot upeaakin upeamman hääsivun, Premium-paketilla nappaat lisäksi vieraiden ainutkertaiset kuvat juhlistasi helposti talteen ja esittelet niistä parhaat otokset sekä hääkuvaajanne kuvat upeassa kuvagalleriassa, oli kuvia sitten sata tai tuhat.

Saanko vieraiden kuvat täysikokoisina?

Kyllä. Tallennamme vieraiden lähettämät alkuperäiskuvat täydellä resoluutiolla ja tarjoamme ne hääparin ladattavaksi sellaisenaan, yksitellen tai useampi kuva zip-pakattuna. Monet samaa toimintoa tarjoavat palvelut markkinoivat itseään harhaanjohtavasti ilmaisena. Kun sitten kuvat haluaa ladata itselleen postimerkkiä suurempana, tulee palvelusta maksaa. Yleensä tuplaten tai triplaten Tahtoon hinnoitteluun nähden.

Voivatko vieraat lähettää myös videoita?

Kyllä voivat.

Jos ostan paketin, onko kyseessä kuukausimaksu vai kertamaksu?

Kertamaksu.

Kuulostaako hyvältä? 🎉

Niin tuhansien muidenkin hääparien mielestä.

Tanssiva hääseurue Tanssiva hääseurue