Havukuva

Profiilikuva
Profiilikuva

Kuvaan teille luonnonkauniit, tunnelmalliset hääkuvat ympäri Suomen. Valokuvaajana olen tärkeänä osana tekemässä teidän hääpäivästänne mahtavan, ja ennen kaikkea taltioimassa muistot päivästä pitkälle tulevaisuuteen ihasteltaviksi. Sellaiset kuvat, joista välittyy teidän kemia ja persoona. Hääkuvaajana olen kokenut, vastuullinen ja asiakkaan toiveet huomioon ottava. Asiakkaideni tyytyväisyys onkin minulle kunnia-asia! Rakastan kuvata omalla visiollani rakkauden täyteisiä kuvia, elämänmakuisia hetkiä, ja tavata erilaisia ihania uniikkeja hääpareja. Toimin Espoosta käsin, mutta matkustan usein sekä mielelläni hääkuvauksiin ympäri Suomen. Sopiva tapa hoitaa pidemmän matkan kuvauksiin liittyvät yksityiskohdat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Pidemmittä puheitta, kuulen mielelläni teistä ja teidän päivästä ja kerron halutessanne myös Havukuvasta lisää!

HLBTQ+ -ystävällinen

Kuvaustyyli

 • Dokumentaarinen hääkuvaus
 • Tumma
 • Tunnelmallinen
 • Luonnonläheinen
 • Tyylikäs

Palvelut

 • Boudoir
 • Trash the Dress -kuvaus
 • Kuvien jälkikäsittely
 • Potrettikuvaus
 • Voi matkustaa
 • Lisätunnit mahdollisia
 • Vihkikuvaus

Kuvatuotteet

 • Korkearesoluutioiset kuvat

Kuvien toimitus

 • Nettilataus

Vapaat päivät

Heinäkuu 2024
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Elokuu 2024
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on suosituimman kuvauspakettinne hinta?
Mitä valokuvauksen hintaan sisältyy?
Millaisella aikataululla toimitatte lopulliset kuvat?
Miten toimitatte kuvat?
Kuvaatteko pelkkiä hääpotretteja?
Millä alueella kuvaatte?

5,00 Yksi arvio

Emilia

kesäkuu 2024

Aivan huippuhienoja kuvia hyvällä palvelulla höystettynä! Päädyimme mieheni kanssa valitsemaan Havukuvan ikuistamaan intiimien pikkuhäidemme vihkiseremonian. Pienen pohdinnan jälkeen päätimme vielä lisätä potrettikuvauksen mukaan pakettiin, mikä osoittautuikin heti ensimmäisten sneak peek -kuvien saavuttua aivan loistavaksi päätökseksi. Vaikka häiden suunnitteluvaihe on todellakin kaikkea muuta kuin rentoa aikaa, oli viestinvaihto Mandin kanssa sujuvaa ja tehokasta, ja kuvauksen yksityiskohdat saatiinkin hyvin nopeasti leivottua kasaan ja lopulta lyötyä lukkoon hääpaikalla järjestetyn tapaamisen aikana. Hääparin ja kuvaajan visiot saatiin vaivattomasti nivottua yhteen, mikä todellakin näkyy kuvissa! Loppumainintana täytyy vielä lisätä kehut siitä, miten vaivattomasti Mandi osasi virittää kuvaustilanteen tunnelman juuri sopivan rennoksi, sillä hääpari kaikessa introverttiydessään ei olisi sitä osannut itse tehdä, varsinkaan kameran edessä. Pelkkää plussaa kaikin puolin!

Tekijä

Marianna Siitonen (Mandi)

Marianna Siitonen, tuttavallisemmin Mandi täällä moi! Olen espoolainen hää- sekä miljöömuotokuvaaja. Toimin oman yrityksen kautta täysipäiväisenä kuvaajana ja yritykseni täyttikin vastikään yhdeksän vuotta, woop! Kuvaajaksi ryhdyin valokuvaajan opintojeni päätyttyä ja hetkeäkään en vaihtaisi pois. Vapaa-ajallani mut voi löytää koirani Siron kanssa samoilemasta metsästä, pelaamassa video-/tai lautapelejä ystävien seurassa, istuttamassa kasveja tai kokkailemassa. Olen helposti lähestyttävä, puhelias, ammattitaitoinen, lämmin, rento ja huumorintajuinen. Minut tunnistaa vihreistä hiuksistani, kahdesta mukana roikkuvasta kamerasta ja leveästä hymystäni. Mulle tärkeää on kohdata jokainen ihminen arvokkaana yksilönä, jokainen meistä on oikeutettu tulemaan kuvatuksi ja nähdyksi.

Saattaisit kiinnostua myös näistä