Hääaiheiset pakopelit polttareihin

Profiilikuva
Profiilikuva

Kaksi tuntia aikaa ennen vihkivalojen vannomista, mutta morsianta ei näy missään! Yllätä morsian tai sulhanen polttareissa hääteemaisella pakopelillä, jossa ratkaistaan miljoonaperijättären katoamista hääpäivän aamuna. Onnistutteko pelastamaan hänet? Mitä kaikkea se polttarisankarilta vaatiikaan? Pakopeli ei ole vain lukittu huone, vaan mysteerit levittäytyvät Helsingin kaduille. Mukana on näyttelijöitä, arvoituksia ja halutessanne pelin huipennuksena köysillä pakeneminen koko porukalle. Pelimme ovat saatavilla ilman köysiä Helsingin keskustaan ja köysihypyn kanssa Malmille. Räätälöimme pelien hurjuutta ja polttarisankari voi laskeutua köysillä esimerkiksi kädet ja silmät sidottuina tai hänet voidaan vaikka siepata hetkeksi kesken pelin. Meiltä voit saada alennuksia yhteistyökumppaneilta mm. lettikutsuihin ja juhlatiloihin!

Palvelut

  • Elämykset

Tekijät

Heidi Torn

Juonisuunnittelija ja pelinjärjestäjä

Oon Heidi ja huolehdin siitä, että sun ja morsiamen tai sulhasen päivästä tulee ikimuistoinen! Rakastan häitä ja polttareita ja oonkin kerännyt hääsoittolistan, kosintaideoita ja häärunoja meidän sivuille antamaan sulle inspiraatiota tärkeään päivään. Asiakaspalvelun lisäksi suunnittelen pelien juonenkäänteet, mihin yli 15 vuoden liveroolipelien pelinjohtajakokemus ja fantasiakirjan kirjottaminen on antaneet loistavaa harjotusta.

Toni Hinkka

Stunttiäijä ja turvallisuusheppu

Olen Toni ja huolehdin pelien turvallisuudesta ja erikoistehosteista varmistaakseni elämyksenne kutkuttavuuden. Sotilaspoliisi- ja asutuskeskustaistelu-upseerina (EVP) hyödynnän erityistaitojani pelinne nostamisessa uberelämystasolle.

Saattaisit kiinnostua myös näistä