Vauhtifarmi

Profiilikuva
Profiilikuva

Tervetuloa Vauhtifarmille! Olemme polttareihin, yritysten kokouspaketteihin ja virkistyspäiviin erikoistunut maatilayritys Nurmijärven Perttulassa. Olemme avoinna ympäri vuoden, mutta vain tilauksesta. Tervetuloa! https://www.vauhtifarmi.fi/ohjeita-polttareiden-jarjestamiseen/ https://www.vauhtifarmi.fi/polttarit/

Vuoden Hääyritys 2017

Palvelut

  • Elämykset
  • Hemmottelu
  • Sauna
  • Majoitus

Usein kysytyt kysymykset

Mistä löydän lisätietoja palveluista?

Tekijät

Anne Sahlström

Vauhtifarmin elämysohjaajana ja monitoimihenkilönä toimii Anne. Hän vastaa sähköpostiinne, räätälöi ohjelmanne ja useinmiten on myös itse toteuttamassa päiväänne. Annella on 30 vuoden tausta yrityselämästä myynnin sekä asiakassuhteiden ammattilaisena. Lisäksi hänellä on monipuolinen urheilutausta useasta eri lajista. Muutama SM-mitalikin tuli nuorena Karatesta. Annen intohimona on nykyään kaikenlainen monipuolinen liikunta kuten kuntosali, jumpat, padel ja golf. Anne toimii toisena yrittäjänä veljensä Arin kanssa suvun vanhalla maatilalla, josta tehtiin vuonna 2006 elämyskeskus!

Ari Sahlström

Vauhtifarmin tandempilottina ja monitoimimiehenä toimii Ari Sahlström. Arille on kertynyt lentokokemusta viimeisten 25 vuoden aikana lähes 5500 tuntia ja tandemlentoja pitkälti toista tuhatta. Ari on elämäntapa-varjoliitäjä ja ollut Suomen varjoliitomaajoukkueen jäsen vuodesta 1998 ja myös kouluttanut varjoliitoa vuodesta 1998. Ari toimii elämysohjaajana silloin, kun ei ole lennättämässä. Ari tekee myös nettisivut, kokkaa, toimii baarimikkona, huoltaa kalustoa ja innovoi "pelle pelottoman" lailla tulevaa :) Ari on toinen yrityksen omistaja yhdessä Annen kanssa!

Saattaisit kiinnostua myös näistä