Videokuvaajat häihin Tampere

1hakutulosta

⁨Löydä ammattitaitoisia häävideokuvaajia ⁨Tampereen⁩ alueella.⁩

Miksi häihin kannattaa valita videokuvaaja?

Häävideo herättää kliseisesti sanottuna hääpäivän henkiin. Videokuvaaja pystyy tallentamaan hääpäivän tapahtumat elävästi ja kokonaisvaltaisesti, ja videokuvaus antaa mahdollisuuden palata hääpäivän tapahtumiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Häävideolta voit nähdä omat ja häävieraiden ilmeet ja eleet, kuulla osia hääpuheista ja vihkivaloista ja kokea esimerkiksi häätanssin vieraiden silmin. Kaikki upeita hetkiä, jotka menevät hääpäivänä nopeasti ohi.

Parhaimmillaan häävideoon tallentuu yksi elämän onnellisimmista päivistä tavalla, jolle ei voi määrittää arvoa. Häitä suunnitellaan usein jopa vuosia ja ne ovat päivässä ohi. Voiko olla mitään parempaa kuin saada palata tuohon päivään ja onnen tunteeseen uudestaan?

Kuinka valita häävideokuvaaja?

Häävideokuvaajan valinnassa kannattaa ottaa huomioon seuraavat asiat:

  • Tyyli: Katsele ensimmäiseksi eri häävideokuvaajien portfolioita. Ihastele, fiilistele ja vertaile häävideoita ja eri kuvaajien tyylejä. Tärkeintä on löytää kuvaaja, jonka tyyli sopii yhteen teidän toiveiden kanssa.

  • Hinnoittelu & paketit: Vertaile sen jälkeen tarkemmin hääkuvaajien tarjoamia paketteja ja hinnoittelua. Kuvauspaketit ja hinnat vaihtelevat muun muassa sen mukaan, minkälainen lopullinen häävideo on, miten monta tuntia hääpäivänä kuvataan ja kuinka kokenut kuvaaja on.

  • Henkilökemia: Videokuvaajaan kannattaa tutustua etukäteen mahdollisimman hyvin, koska hänen kanssaan vietetään hääpäivänä paljon aikaa. Varmista, että videokuvaajan kanssa on helppo työskennellä ja että hän ymmärtää teidän toiveitanne.

  • Aikataulut: Kysykää ja varatkaa häiden videokuvaaja mahdollisimman ajoissa. Erityisesti, jos häitä juhlitaan hääsesonkina. Aina kuitenkin kannattaa varmistaa ja kysyä vapaista päivistä, vaikka juhlat olisivat jo nurkan takana.

Vuolas Media
Vuolas Media

Mitä häiden videokuvaus tyypillisesti sisältää?

Häävideokuvaajat tarjoavat monia erilaisia paketteja hääpareille. Kannattaa tutustua huolellisesti, mitä eri kuvaajien hääpaketit sisältävät.

Yleensä häävideon kuvauspaketit sisältävät ennakkotapaamisen kuvaajan kanssa, ennakkoon sovitun ajan kuvausta hääpäivänä ja lopullisen häävideon, jonka pituus voi vaihdella hieman tilanteen mukaan. Lisäksi hääkuvaajan kanssa voi sopia muista toiveista, esimerkiksi puheiden tallentamisesta kokonaan.

Osa hääkuvaajista voi tarjota dokumentaarista kuvausta hääpäivän kulusta, jolloin videolle tallennetaan juhlapäivän tapahtumia kronologisesti.

Nykyisin yhä suositumpia ovat kuitenkin elokuvamaiset häävideot, joissa koko hääpäivästä koostetaan upea tiivistetty video. Monet videokuvaajat tekevät häävideoita, joiden laatu ei häviä elokuvien tunnelmalle. Tällä kertaa pääosassa olette kuitenkin te ja teidän rakkaat häävieraat.

Jokaisella kuvaajalla on oma tapansa toimia, joten eri kuvaajien paketteihin kannattaa tutustua huolella ennakkoon.

Agni Frames
Agni Frames

Poimintoja kategoriasta videokuvaajat häihin