3 syytä tehdä hääsivu

Marja Kontiainen profiilikuva
Kirjoittanut Marja Kontiainen

Hääsivut on pop! Viimeistään tämä vuosi on sen todistanut, kun hääsivutrendi näyttää vain kiihtyvän. Yhä useampi pari vannoo hääsivun nimeen. Mutta miksi ihmeessä? Miksi häille kannattaa tehdä omat verkkosivut?

Ilmoittautuminen Hääsivun kautta on helppoa

Ilmoittautumiset uskomattoman helposti

Hääsivun tekeminen kannattaa monestakin syystä, mutta jos täytyy nostaa yksi ominaisuus ylitse muiden, niin hääsivussa parasta on vieraiden ilmoittautumisen helppous.

Tekemällä hääsivun, voi vieraita nimittäin pyytää ilmoittautumaan sen kautta.

Mikä voisi olla helpompaa, kuin saada kaikki vastaukset kätevästi ja automaattisesti yhteen paikkaan kerättynä tekemättä itse mitään? Samalla saa vaivatta kysyttyä muut tarpeelliset tiedot kuten allergiat ja erityisruokavaliot tai esimerkiksi halukkuuden osallistua yhteiskuljetuksiin.

Koska ilmoittautuminen on myös vieraille todella helppoa, monet hoitavat sen samantien avatessaan hääsivun ensimmäisen kerran. On mielettömän ihanaa saada ensimmäiset ilmoittautumiset heti hääkutsujen lähetyksen jälkeen!

Hääsivu on upea lisä hääkutsulle

Tilaa hääinfolle ja kaikelle muulle mielenkiintoiselle

Moni painiskelee juuri tälläkin hetkellä hääkutsujen kanssa ja erityisesti hääinfon. Kuinka tehdä hääkutsusta upea mutta samalla mahduttaa kaikki tarpeellinen tieto kauniisti?

Hääsivun kanssa tätä ongelmaa ei ole. Tila ei lopu kesken, eikä tarvitse kirjoittaa kahdelle puolelle.

Hääpäivälaskuri on kiva lisä hääsivulla

Sen sijaan sivulle voi sommitella kaikista tärkeimpien tietojen eli aikataulujen ja osoitteiden lisäksi mitä ikinä haluaakin kertoa hääväelle.

Hääsivulle saa lisättyä kihlakuvat, tarinoita hääparista, hääseurueen esittelyn tai vaikka leikkimieliset harjoitteluohjeet hääkimpun nappaamista varten.

Hääsivua on helppo muokata mieleisekseen

Tinkiä ei tarvitse myöskään tyylistä, sillä pienellä vaivalla hääsivusta voi tehdä todella upean. Valmiit pohjat auttavat suunnittelussa alkuun ja jo pelkästään käyttämällä häiden teemavärejä sekä lisäämällä muutamia valokuvia saa sivusta täysin omannäköisen.

Onko hääsivusta hääkutsujen korvaajaksi?

Painettu hääkutsu on se perinteinen tapa toimia. Onneksi se ei tarkoita, että niin on tehtävä tästä ikuisuuteen. Kuten muidenkin hääperinteiden kanssa, voi jokainen hääpari valita itse mitä perinteitä noudattaa ja mitä ei.

Moderni ja monella tapaa käytännöllinen tapa kutsua häävieraat juhlimaan tärkeää päivää on korvata painettu hääkutsu kokonaan hääsivulla. Ei siis ihme, että moni hääpari tekeekin jo niin!

Käyttämällä pelkkää hääsivua säästyy paljolta. Ei painettujen hääkutsujen miettimistä tai osoitetietojen selvittelyä. Ei kutsukorttien askartelua. Ei postimerkkien ja kirjekuorien hankintaa.

Ekologisuutta arvostavalle hääsivu on myös oiva valinta, koska painettuihin hääkutsuihin kuluvia materiaaleja ja askartelutarvikkeita ei silloin tarvita.

Postin viimeaikaiset kommellukset huomioon ottaen hääsivussa on sekin etu, että sitä käyttäessä tietää, ovatko kutsut menneet perille. Vieraiden käynnit hääsivulla näkyvät hääparille ja ilmoittautumisia voi seurata reaaliaikaisesti. Ainakin, jos tekee hääsivun Tahtoolla.

Bonusta on myös hääsivun edullisuus. Korvaamalla painetut kutsut hääsivulla voi säästää useita satasia postikuluissa ja hääkutsuissa itsessään.

Lupasimme otsikossa kertoa kolme syytä tehdä hääsivu, mutta tässä niitä tuli kerralla paljon enemmän. Olkaa hyvä!

Jos kiinnostuit hääsivusta, niin käy luomassa ilmainen tili Tahtoo hääsovellukseen ja kokeile itse, miten helppoa upean hääsivun tekeminen on!