Kirjoittajat

Marja Kontiainenn profiilikuva
Marja Kontiainen
[email protected]

Blogipostauksien pääasiallinen rustaaja. Hääryhmien, hääblogien ja omien kokemusten kautta suomalaisten hääparien mielenmaisemaan uppoutunut tarkkailija. Tavoite: Olla lisäämättä pisaraakan hääparien kollektiivista häästressiä.

Ilari Patrikkan profiilikuva
Ilari Patrikka
[email protected]

Häistä kokemusta sulhasen, bestmanin ja vieraan roolien lisäksi ammattivalokuvaajana. Ennen aitojen hetkien tallentaminen oli tärkeintä, nyt silmät saa syttymään oman hääsovelluksen koodaaminen.

Tahtoo Häät! on blogi kaikille hääsuunnitteluun ja häätunnelmointiin kiinni jääneille, jotka tahtovat fiilistellä, pohdiskella ja kurkkailla hääjärjestelyjen ja häämaailman kiemuroihin. Postauksissa jaetaan hääsuunnitteluvinkkejä ja ideoita kaikenlaisiin hääjuhliin. Saatat saada vahvistusta tai jopa uusia näkökulmia omiin valintoihin. Lisäksi löydät täältä uusimpia hääkuulumisia niin maailmalta kuin Suomesta.

Blogi toimii myös Tahtoon äänitorvena, joten jaamme Tahtoo Häät! -blogissa uteliaille takahuonevilkaisuja ja tarinoita Suomen ensimmäisen hääsovelluksen rakentamisesta.

Kysyttävää, kerrottavaa, kommentoitavaa tai kiinnostavia hääuutisia? Meidät kirjoittajat tavoittaa parhaiten sähköpostilla [email protected]