3 x eläköön - Uusi vuosi, uusi palvelu & uusi hääblogi

Marja Kontiainen profiilikuva
Kirjoittanut Marja Kontiainen

Tällä puolella ruutua istuu vain vaivoin penkillään pysyen toinen puolikas Tahtoon takana. Haluaisin, että pääsisitte heti näkemään, mitä kaikkea kivaa teille on kohta tarjolla. Mutta yritän malttaa vielä hetken, ennen kuin palvelumme on ensimmäistä kertaa valmiina avattavaksi. Maistiaisia saan onneksi tarjota tämän blogin kautta.

Pakko tunnustaa, että minua jännittää. Vatsanpohjassa kipristelee samoin kuin monta kertaa ennen häitämme. Silloin mielessä pyöri niin tuttuja kysymyksiä häitään järjestävien keskuudessa: Viihtyvätköhän vieraat? Mikä voi vielä mennä pieleen? Mahdunko pukuuni? Mitä kaikkea olemme unohtaneet? Sataako? Plus tuhat muuta pientä ja suurta asiaa.

Kuva: Lauri Hytti http://laurihytti.com

Nyt jännitän teidän viihtymistä. Löydättekö Tahtoosta apua ja helpotusta hääsuunnitteluun? Ihastutteko hääsovelluksiin, joita teille tarjoamme? Otatteko Tahtoon omaksenne?

Me Tahtoon perustajat sanoimme Tahdon puolitoista vuotta sitten. Kaikki meni silloin niin hyvin, että voisimme tahtoa uudelleen milloin vain. Koska omia häitä tuskin kuitenkaan tulee järjestettyä vähään aikaan uusiksi, päätimme osallistua muiden hääjärjestelyihin.

Rakennamme sen vuoksi nyt teille sellaista palvelua, mitä olisimme itse halunneet käyttää osana hääsuunnittelua.

Kertokaa toiveistanne - ne otetaan huomioon

Häät on sen verran iso pala kakkua, että samoin kuin kaikki onnistuneet juhlat, myös Tahtoo rakentuu pala kerrallaan. Näin aluksi tarjoamme hääparien käyttöön 5 erilaista sovellusta hääjärjestelyiden avuksi.

Tahtoo hääsovelluksen Omat Häät -sivu

Se, mitä kaikkea Tahtoo lopulta tulee olemaan, riippuu kuitenkin paljon teistä. Kertokaa, mitä apua kaipaatte? Mitä palvelusta vielä puuttuu? Mikä helpottaisi teidän hääjärjestelyjä eniten? Tavoitteenamme on rakentaa Tahtoota koko ajan paremmaksi.

Tämän blogin esittely

Tahtoo Häät! on Tahtoon virallisen epävirallinen hääblogi. Aiheet liikkuvat häiden ympärillä ja vieressä. Jaan välillä takahuonevilkaisuja Tahtoosen ja kirjoittelen mietteitä, ideoita, muisteluita, vinkkejä ja uutisia häistä ja hääsuunnittelusta.

Kaikki vastuu täällä blogissa on lukijalla, koska huima kokemukseni koostuu tasan yksistä häistä. Se on kuitenkin merkittävästi enemmän, kuin monilla on hääsuunnittelun alussa.

Ei siis muuta kuin hyppy pää edellä syvään päähän! Ota Tahtoo kellukkeeksi, niin upposukelluksista häähullutusten valtamereen pääsee tarvittaessa nopeasti takaisin pinnalle.

Tervetuloa mukaan tälle jännittävälle matkalle!