Kurkistus Tahtoon uuteen ulkoasuun

Kirjoittaja
Marja profiilikuva
Marja

Tahtoota kehitetään joka päivä näppäimet sauhuten ja intoa puhkuen. Nyt meneillään on spurtti, jossa päivitetään ulkoasua ja uudistetaan ominaisuuksia. Muutama näkymä on jo valmiina, joten saatte nähdä nyt ennakkoon, mihin suuntaan palvelua viedään.

Vieraat-sovellus ja vieraskortit - jokainen kortti vastaa yhtä hääkutsua.

Viime päivinä kutsulistamme on täyttynyt uusista nimistä. Vielä hetki pitää malttaa, ennen kuin pystymme lähettämään teille kaikille kutsut palveluun. Ensiksi teemme muutamat uudistukset valmiiksi. Toisaalta on parempi rakentaa Tahtoosta kerralla niin toimiva ja hyvä hääsovellus, että siitä on oikeasti iloa hääpareille.

Mobiilinäkymä Vieraat sovellukseen - Tahtoo toimii myös kännykällä.

Tällä hetkellä Tahtoota käyttää joukko beta-vaiheen koekäyttäjiä, jotka pääsivät näkemään palvelun ennakkoon. Heiltä saadun palautteen ja ideoiden avulla parannamme nyt entisestään käyttökokemusta ja eri sovellusten ominaisuuksia.

Käyttäjien toiveiden mukaan vieraat voi kohta jakaa varmasti- ja ehkä-kutsuttaviin, mikä helpottaa vieraslistan suunnittelua.

Käyttäjiltä tulleiden toiveiden lisäksi meidän etusivu sai juuri ennen joulua ihan uuden ilmeen. Kovin moni ei ehtinytkään nähdä sitä aikaa, kun sivumme yläosaa koristivat Suomessa niin tyypilliset hääninjat. Ninjahääpari oli kyllä hieno ja omaperäinen, mutta päätimme jostain syystä kuitenkin luopua siitä. Asiaan saattoi vaikuttaa muutaman morsiamen kysyvät ilmeet ninjojen ja häiden yhteydestä…

Tuppisuiset hääninjat, jotka taistelevat itsensä hääsuunnittelun mestareiksi.

Uusi etusivu ja sen uudet värit aloitti dominoefektin, jonka myötä uudistamme nyt myös koko sovelluksen ulkoasua yhtenäiseksi.

Täällä Tahtoon tunturitoimistolla puunataan ja viimeistellään ja laitetaan paikkoja kuntoon ennen avajaisia. Toivomme kärsivällisyyttä sekä itsellemme, että teille, jotka odotatte pääsyä hääsovellukseen. Yritämme olla niin nopeita kuin mahdollista, mutta laatuvaatimuksista ei tingitä. Siitä pitää koodarin pikkutarkka luonne huolen. Tahtoo on jo siinä vaiheessa, että tavoitteena ei ole enää MVP (Minimum Viable Product), vaan MLP (Minimum Lovable Product)❤️.

Mitäs mieltä olette uudesta ilmeestä?