Entertainment Crew Finland

Profiilikuva

Välitämme ammattitaitoiset esiintyjät tapahtumiisi. Etsitkö hääjuhlaasi unohtumatonta ohjelmaa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Entertainment Crew Finland toimii linkkinä tapahtuman ja paikallisen ammattiesiintyjän välillä. Meillä on lähes koko Suomen kattava esiintyien verkosto, joiden avulla voimme tarjota hääjuhlaasi niin musiikkia, tanssia kuin akrobatiaa. Esitys voi olla yksi juhlasi ohjelmanumeroista tai tunnelmaa luovaa interaktiivista esiintymistä muun ohjelman lomassa. Etsimme juuri sinun tapahtumasi tunnelmaan sopivan esiintyjän puolestasi. Kommunikoimme palvelun toteuttamiseen liittyvistä tarpeista selkeästi. Huolehdimme, että sinä ja vieraasi nauttivat ammattitaidolla tuotetusta palvelusta ja esiintyjä saa työstään ammattilaiselle kuuluvan korvauksen. Palveluihimme kuuluvat myös ohjatut tunnit, jotka räätälöimme tarpeisiisi sopivaksi. Toteutamme muun muassa tanssi ja akrobatia polttareita sekä häätanssin koreografiointia ja opetusta koulutettujen opettajien johdolla. Näin se toimii: 1. Asiakas lähettää täytetyn yhteydenottolomakkeen, jossa ilmenee tapahtuman sijainti, ajankohta, palvelun tarve ja budjetti. 2. Käymme tiedot läpi ja lähetämme asiakkaalle tarjouksen sekä mahdollisia tarkentavia kysymyksiä. 3. Asiakas hyväksyy tarjouksen. Lähetämme laskun varausmaksusta. 4. Toimitamme palvelun asiakkaan tapahtumaan. 5. Lähetämme loppulaskun.

Usein kysytyt kysymykset

Millaisia esityksiä teiltä voi tilata?
Minne päin Suomea voin tilata esityksen?
Kuinka paljon palvelu maksaa?

Tekijät

Noora & Elina

Moikka! Me ollaan Noora ja Elina, Entertainment Crew Finlandin yrittäjät. Entertainment Crew Finland syntyi tarpeesta luoda lisää työmahdollisuuksia esiintyvien taiteiden ammattilaisille, tuomalla heidät osaksi lukuisia Suomessa järjestettäviä tapahtumia ja tilaisuuksia. Tavoitteenamme on luoda taidetta tiloihin, joissa se tavoittaa yhä useampia ihmisiä. Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri teidän tärkeään päivään sopivan esiintyjän tai esityksen - oli se sitten perinteisempää tai jotain aivan uutta ja upeaa!

Elina Kuivalainen

perustaja

Sielultaan savolainen, toiminnaltaan kansainvälinen Elina on ammattitanssija, tanssinopettaja ja taiteenalan yrittäjä. Hän työskentelee monipuolisesti Euroopan ja Lähi-Idän välillä esiintyjänä, koreografina ja opettajana. Elinalle on tärkeää nostaa näkyviin myös harvaan asuttujen alueiden taiteenalan ammattilaisia.

Noora Kaijanen

perustaja

Helsinkiläislähtöinen taiteenalan ammattilainen, tanssi- ja akrobatia valmentaja sekä personal trainer. Noora työskentelee monipuolisesti ympäri Eurooppaa esiintyjänä, koreografina ja valmentajana. Nooralle on tärkeää saada kulttuuria entistä enemmän näkyviin ja työllistää eri taiteenalan ammattilaisia.

Saattaisit kiinnostua myös näistä