Valokuvaaja Lea Björn

Profiilikuva

Moikka! Olen Lea, erityisesti häihin ja miljöökuvauksiin panostava kuvaaja. Rakastan kuvata juhlien aitoja tilanteita ja ihanaa tunnelmaa, sekä rentoja potrettikuvia. Haluan ikuistaa elämänne tärkeimpiä hetkiä, jotta voitte palata niihin vielä vuosienkin päästä. Jos pidätte aidoista, rennoista ja värikkäistä kuvista sekä arvostatte sujuvaa ja vaivatonta palvelua, voisin olla oikea kuvaaja ikuistamaan teidän päivän. Voimme myös jutella kasvokkain tai videopuhelun välityksellä jo ennen sitovaa varausta, jotta pääsemme paremmin tutustumaan toisiimme ennen päätöksen tekemistä. Potrettikuvauksissa pyrin ikuistamaan teidän kahden välisen yhteyden. Kuvauksissani voitte olla rennosti omia itsejänne. Aiempaa kokemusta kameran takana ei tarvita, vaan ohjeistan teitä koko ajan. Vihkimisen ja juhlien aikana toimin mahdollisimman huomaamattomasti ja pyrin sulautumaan vieraiden joukkoon. Näin saadaan parhaat tilannekuvat! Asun Tampereella, mutta kuvaan paljon myös kotiseudullani Päijät-Hämeessä. Pieniä matkakuluja vastaan matkusta mielelläni vähän kauemmaksikin! Kuvauspakettini ovat hyvin joustavia, kuvaus voidaan myös sopia päättymään tiettyyn hetkeen. Dokumentaarisen kuvauksen hinta vuonna 2024 on 1500-2200€. Kuvauspaketteihin sisältyy kattava infopaketti, 1-2 tapaamista etukäteen sekä valmiiden kuvien toimitus 4-6 viikon sisällä häistä. Saatte kuitenkin heti häiden jälkeen muutamat sneak peek kuvat, jotta pääsette fiilistelemään tunnelmia mahdollisimman pian! Asiakkaideni kokemuksia kuvauksista: ”Suosittelen lämpimästi! Olimme todella tyytyväisiä ja muutenkin Lea on huipputyyppi, lämmin ja helposti lähestyttävä. Osasi hienosti ohjata valokuvaukseen tottumatonta hääparia. Häidemme haastavasta sisätilasta ja säästä huolimatta Lea onnistui luomaan ikimuistoisia kuvia.” ”Lea oli luonteva osa juhlaseuruetta, ja saimme paljon kiitoksia vierailta mukavasta kuvaajasta. Meidän mielestä oli ihana keskittyä jännittävään päivään ja nauttia tunnelmasta, kun valokuvaus oli ammattilaisen käsissä. Kuvista myös näkee jälikäteen, että kannatti luottaa kuvaajan näkemykseen poseeramisessa sekä kuvauspaikoissa.” ”Ripeää, joustavaa palvelua iloisella mielellä ja upeat kuvat, suosittelen!” ”Iso kiitos Lealle vihkimisen ja hääjuhlan kuvaamisesta! Kuvat ovat iloisia, värikkäitä, todella onnistuneita ja palauttavat meidät kerta toisensa jälkeen takaisin hääpäivän tunnelmaan. Kiitosta on satanut myös muilta kuvagalleriaa selanneilta. Erityismaininnat vielä kuvaajan "huomaamattomuudesta" päivän aikana (sulautui vieraiden joukkoon), yhteydenpidosta ennen ja jälkeen juhlien sekä täydellisesti aikataulussa pitäytymisestä. Suosittelen!”

HLBTQ+ -ystävällinen

Kuvaustyyli

 • Dokumentaarinen hääkuvaus
 • Vaalea
 • Raikas
 • Tunnelmallinen
 • Luonnonläheinen

Palvelut

 • Kuvien jälkikäsittely
 • Potrettikuvaus
 • Voi matkustaa
 • Lisätunnit mahdollisia
 • Vihkikuvaus

Kuvatuotteet

 • Printtituotteita
 • Korkearesoluutioiset kuvat
 • Kuvakirjat

Kuvien toimitus

 • Nettilataus
 • Muistitikulla
 • Postitoimitus

Vapaat päivät

Heinäkuu 2024
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Elokuu 2024
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
Kalenteri on suuntaa antava. Kaikki uusimmat varaukset eivät välttämättä näy varatuissa päivissä. Varmistaaksesi teidän päivän tilanteen, laita viestiä!

Usein kysytyt kysymykset

Jännitämme kameran edessä olemista, emmekä osaa olla kuvattavana. Osaatko huomioida tämän?
Milloin hääkuvaus kannattaa varata?
Mistä voisimme nähdä laajempia hääkuvagallerioita?
Millä alueella kuvaatte?
Mikä on suosituimman kuvauspakettinne hinta?
Mikä on varaus- ja maksukäytäntö?
Sisältyykö kuvauspaketteihin kuvatuotteita?
Mitä valokuvauksen hintaan sisältyy?
Entä jos kuvauspäivänä sataa?
Saako lemmikkimme tulla mukaan kuvauksiin?
Miten kuvaukseen pitää valmistautua?
Onko sinulla tapana tehdä hääkuvaussopimus?
Millaisella aikataululla toimitatte lopulliset kuvat?
Miten toimitatte kuvat?
Saammeko jakaa kuvagallerian juhliemme vieraille?
Saammeko jakaa ottamiasi kuvia sosiaalisessa mediassa?
Kuvaatteko pelkkiä hääpotretteja?
Kuvaatko videoita?

Tekijä

Lea

Valokuvaaja, yrittäjä

Olen Lea, valokuvaaja Tampereelta. Olen kuvannut enemmän ja vähemmän lapsesta asti. Aloitin kuvaamalla lähinnä luontoa (tai no okei, leluja jos mennään ihan alkuun asti…), mutta parin vuoden kuluttua mukaan tuli myös ihmisten kuvaaminen. Vähitellen aloin saamaan kuvauspyyntöjä myös tuntemattomilta, ja kun samana kesänä jäi kesätyökin saamatta, päädyin yrittäjäksi. Luonto on minulle edelleen tärkeä elementti kuvissa, ja toteutankin kaikki potrettikuvaukset luonnossa tai muussa yhdessä sovitussa miljöössä. Yrittäjäksi ryhdyttyäni olen päässyt osaksi monia ihania juhlia ja ikuistanut ainutlaatuisia hetkiä muisteltavaksi. Juhlia kuvatessani et välttämättä edes huomaa läsnäoloani, ja onnistun ikuistamaan hetkiä juuri sellaisina kuin ne ovat. Toivottavasti näemme kuvausten merkeissä! ♥

Saattaisit kiinnostua myös näistä