Hääsuunnittelijat Pirkanmaa

1hakutulosta

⁨Järjestä unelmahäät hääsuunnittelijan avulla ⁨Pirkanmaan⁩ alueella.⁩

Miksi hankkia hääsuunnittelija avuksi häiden suunnitteluun?

Voi olla, että pohdit vielä mihin hääsuunnittelijaa oikein tarvitaan. Etkä ole yksin. Suomessa hääsuunnittelijan käyttö on vasta yleistymässä sen myötä, kun ymmärretään paremmin, missä kaikessa hääsuunnittelija voi hääpareja auttaa.

Hankkimalla hääsuunnittelijan voit nimittäin keventää hääsuunnittelun taakka huimasti.

Hääsuunnittelijan avulla:

 • Säästät aikaa & vaivaa. Hääsuunnittelijasta on sinulle apua hääsuunnittelun joka käänteessä. Suunnittelija voi muun muassa hoitaa monia häävalmisteluihin kuuluvia tehtäviä kuten auttaa hääbudjetin miettimisessä, etsiä juhlapaikan ja muita palveluntarjoajia, suunnitella ja toteuttaa hääpaikan koristelut sekä olla varmistamassa hääpäivänä kaiken sujumisen suunnitelmien mukaan.

  Tämä kaikki vähentää häiden työmäärää ja vapauttaa hääparin aikaa muulle. Häävalmistelut on hallittavissa, kun ne voi jakaa ammattilaisen kanssa.

 • Saat ammattilaisen taidot ja tiedot avuksesi. Hääsuunnittelijalla on arvokasta kokemusta lukuisista hääjuhlista. Hän tietää, mikä toimii ja miten välttyä yleisimmiltä sudenkuopilta häävalmisteluissa. Ammattilaisen avulla omat toiveet ja unelmat on helpompi muuttaa konkreettisiksi suunnitelmiksi ja käytännön toteutukseksi.

 • Voit huoletta jättää vastuun hääpäivän sujumisesta hääsuunnittelijalle. Ennen häitä hääsuunnittelijalta saa apua hääpäivän aikataulutukseen ja hän voi vastata muun muassa yhteydenpidosta eri palveluntarjoajien kanssa. Itse hääpäivänä hääsuunnittelija voi varmistaa, että palveluntarjoajat ovat ajoissa paikalla ja että juhlat etenevät suunnitelmien mukaan. Lisäksi hääsuunnittelija voi huolehtia kaikista pienistä ja suuremmista ennakoimattomista tilanteista, joita juhlissa voi tulla eteen.

 • Säästät rahaa. Hääsuunnittelijan palkkaamiseen menee toki rahaa, mutta kaiken muun lisäksi suunnitteluapu voi myös säästää pitkän pennin. Ammattilaisen avulla voit tehdä fiksumpia päätöksiä esimerkiksi juhlapaikan, tarjoilujen ja ohjelman suhteen. Lisäksi hääsuunnittelijoilla on hyvät yhteistyöverkostot muiden palveluntarjoajien kanssa, minkä avulla voit löytää edullisempia vaihtoehtoja.

 • Vältät stressiä. Häiden järjestämisessä on paljon tehtävää ja se voi tuntua välillä todella stressaavalta. Jos sinulla on hääsuunnittelija tukena, voit kuitenkin aina jakaa tehtävien lisäksi myös häiden suunnitteluun liittyvät huolesi. Häiden ammattilaisella on hyviä neuvoja tilanteeseen kuin tilanteeseen, minkä vuoksi säästyt paljolta turhalta häästressiltä.

  Hääsuunnittelijan avulla pystyt keskittymään tärkeimpiin asioihin ja jättämään osan tehtävistä ammattilaisen harteille.

Juhlakirsikka
Juhlakirsikka

Mitä hääsuunnittelija tekee? Mihin kaikkeen voit saada apua hääsuunnittelijalta?

On helpompi vastata, missä hääsuunnittelija ei voi auttaa. Nimittäin hääsuunnittelija voi auttaa kaikessa, mitä häihin liittyy lukuunottamatta ehkä tulevan puolison valintaa.

Tässä esimerkkejä tehtävistä, joissa hääsuunnittelijat usein auttavat hääpareja:

 • Hääbudjetin laadinta: Hääsuunnittelijalta saat toimivat vinkit siihen, mitä budjettia miettiessä kannattaa ottaa huomioon.
 • Juhlapaikan valinta: Ammattilainen tietää ja tuntee monia erilaisia juhlapaikkavaihtoehtoja, ja pystyy ehdottamaan juhlatiloja teidän toiveet ja budjetti huomioon ottaen.
 • Palveluntarjoajien hankkiminen: Hääsuunnittelija voi etsiä kaikki tarvitsemasi palveluntarjoajat kampaajasta pitopalveluun ja hääbändistä videokuvaajaan.
 • Yhteydenpito palveluntarjoajien kanssa: Hääsuunnittelija voi tehdä sopimukset hääparin puolesta, huolehtia aikataulutuksesta ja sopia yksityiskohdista eri palveluntarjoajien kanssa.
 • Hääpäivän ohjelman ja aikataulujen suunnittelu: Ammattilaisen kanssa hääpäivän ohjelmien ja aikataulujen suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, koska hääsuunnittelijoilla on kokemusta ja näkemystä siitä, miten hääpäivä onnistuu parhaiten.
 • Hääpaikan koristelujen suunnittelu ja toteutus: Hääsuunnitelijalta saat loistavat ideat juhlapaikan koristeluun ja hääsuunnittelija voi myös olla täysin vastuussa häiden somistuksesta alkuideoinnista koristeiden purkuun asti
 • Hääkukkien suunnittelu ja toteutus: Useat hääsuunnittelijat tekevät myös itse häiden kukituksia, mutta ne voidaan toteuttaa myös yhteistyössä ulkopuolisten floristien kanssa.
 • Hääparin ja vieraiden kuljetusten hankkiminen: Hääauton ja vieraiden kuljetusten etsinnän voi myös antaa hääsuunnittelijan tehtäväksi.
 • Hääpäivän koordinointi: Hääpäivänä hääsuunnittelija voi varmistaa, että juhlat sujuvat suunnitelmien mukaan.
 • Hääsuunnittelun tuki ja turva: Hääsuunnittelija voi olla hääparille tukena koko häävalmistelun ajan, ja auttaa kaikissa eteen tulevissa pulmissa..

Käytännössä hääsuunnittelijan tehtävät riippuvat siitä, mitä apua kukin hääpari tarvitsee.

Minkälaisia valmiita paketteja hääsuunnittelijoilta voi hankkia?

Hääsuunnittelijat voivat tarjota useita erilaisia valmiita paketteja ja sen lisäksi räätälöidä palvelut helposti kunkin hääparin toiveiden ja budjetin mukaan.

Tässä on muutamia esimerkkejä siitä, minkä tyyppisiä paketteja hääsuunnittelijoilla voi olla tarjolla:

 • Avaimet käteen eli hääpäivän suunnittelu alusta loppuun: Tämän tyyppinen vaihtoehto kattaa kaiken hääsuunnittelusta hääpäivään asti. Suunnittelija auttaa sinua valitsemaan teeman, budjetin, etsimään sopivan hääpaikan ja palveluntarjoajat, neuvottelee sopimukset, suunnittelee aikataulut, auttaa kutsujen lähettämisessä, seuraa budjettia, huolehtii koristeluista ja järjestää kaikki muut yksityiskohdat.

 • Osittainen suunnittelu: Tällainen vaihtoehto on tarkoitettu niille, jotka haluavat ammattilaisen apua joissain tietyissä asioissa, kuten esimerkiksi palveluntarjoajien valinnassa tai hääpäivän aikataulun laatimisessa.

 • Hääpäivän koordinointi: Hääsuunnittelijan voi palkata myös pelkästään hääpäiväksi. Tämä sopii niille, jotka tykkäävät hoitaa suurimman osan häiden suunnittelusta itse, mutta haluavat ammattilaisen paikalle hääpäivänä. Näin hääsuunnittelija voi varmistaa, että juhlissa kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ja sinä voit keskittyä nauttimaan juhlista.

 • Neuvonta ja konsultointi: Hääsuunnittelijalta voi myös kysyä neuvoja ja vinkkejä missä tahansa hääsuunnittelun vaiheessa, vaikka hän ei olisikaan aktiivisesti mukana häiden järjestämisessä. Esimerkiksi voit kysyä hääsuunnittelijalta apua pelkkään hääpäivän aikataulutukseen tai palveluntarjoajien etsintään.

Kannattaa tutustua eri hääsuunnittelijoihin, jotta löydät juuri teille parhaiten sopivan vaihtoehdon!

Jennyn Juhlapalvelu
Jennyn Juhlapalvelu

Poimintoja kategoriasta hääsuunnittelijat