Hääohjelman suunnittelun aarrearkku: Lähes 70 ideaa häiden ohjelmaksi

Marja Kontiainen profiilikuva
Kirjoittanut Marja Kontiainen

Taikuri hääjuhlissa

Kun tila, tarjoilut ja valokuvaaja on valittuna, voit suunnata katseen kohti hääpäivän ohjelmaa. Tässä on kaiken kattava lista hääohjelmista.

Jos tiedät, että perinteiset hääohjelmat eivät ole teidän juttu, hyppää suoraan alemmaksi. Mukana on myös paljon uusia ideoita ohjelmaksi!

Onko erilliset ohjelmat sitten pakollisia? Ei tietenkään, mutta ne ovat mainio keino rikkoa jäätä, viihdyttää vieraita, nostaa tunnelmaa ja tehdä koko hääpäivästä ainutlaatuisen.

Häiden perinteiset ohjelmat

Seuraavassa on perinteinen hääpäivän runko ilman ruokailua. Tämän mukaan on järjestetty monet mahtavat häät. Perinteisiä hääohjelmia välillä parjataan, mutta ihan suotta. Listalta löytyy muun muassa monien hääkuvaajien ehdoton suosikki eli puheet. Alempaa löydät modernimpia versioita näistä, koska kyllä perinteitä sopii myös muuttaa aikojen mukana.

 1. Onnittelujono

  Vihkimisen jälkeen hääpari ja hääparin vanhemmat toivottavat usein vieraat tervetulleiksi juhlapaikalle halaus- ja onnittelujonossa.

 2. Alkumalja ja juhlien ohjelman selostus

  Kaikkien saatua lasillisen kuohuvaa tai muuta juhlajuomaa, voivat esimerkiksi kaasot ja bestmanit toivottaa hääväen tervetulleiksi ja samalla kertoa, miten juhlat etenevät.

Alkumalja

Alkumalja on syytä saada nopeasti jokaiselle, sillä kuivin suin odottelu ei ole mukavaa! Kuva: Lauri Hytti Photography

 1. Puheet

  Puheet, joita voivat esittää niin hääparin vanhemmat kuin hääpari itsekin tai muut vieraat, ovat usein yksi hääjuhlien koskettavimmista ja hauskimmista ohjelmanumeroista. Puheet sopivat hyvin esimerkiksi ruokailun ja kahvittelun väleihin.

 2. Hääkakun leikkaus

  Hääkakun leikkausta voi myös pitää yhtenä ohjelmanumerona. Silloin hääväki kerääntyy katsomaan hääparia, joka leikkaa yhdessä ensimmäisen palan hääkakusta. Sanotaan, että se, joka ehtii ensimmäisenä polkaisemaan kakun leikkauksen jälkeen, pitää valtaa uudessa avioliitossa. Tämän osuuden voi toki jättää pois ja heittää sen sijaan vaikka läpsyt oman puolison kanssa.

 3. Häävalssi tai häätanssi

  Häävalssilla tai nykyisin yhä useammin häätanssilla aloitetaan usein juhlan tanssiosuus. Hääpari tanssii kahdestaan ensin keskenään yhden ennalta harjoitellun kappaleen, jonka jälkeen muu juhlaväki pääsee tanssilattialle. Ennen vanhaan häävalssia on seurannut vielä vanhempien valssi, jossa hääpari tanssii vuorotellen kummankin vanhempien kanssa ja vasta sen jälkeen muu hääväki liittyy mukaan tanssimaan.

 4. Sukkanauhan ja hääkimpun heitto

  Jossain vaiheessa iltaa, esimerkiksi tanssin ohessa, on perinteisesti ollut vuorossa hääkimpun ja sukkanauhan heitto. Kisailuun osallistuvat naimattomat vieraat ja uskotaan, että se, ken kimpun tai sukkanauhan nappaa, menee seuraavaksi naimisiin.

Perinteiset hääleikit

Muun hääohjelman sekaan valitaan usein ainakin muutamia hääleikkejä, joista tunnetuimpia ja tutuimpia ovat seuraavat kolme:

 1. Morsiamen ryöstö

  Morsiamen ryöstössä morsian sananmukaisesti ryöstetään eli viedään pois juhlatilasta esimerkiksi bestmanien toimesta. Jotta sulhanen saa puolisonsa takaisin, tulee hänen esittää esimerkiksi laulu tai runo tai mitä ikinä ryöstäjät sulhaselta keksivätkään vaatia.

 2. Kenkäleikki

  Kenkäleikissä nauretaan yhdessä sille, kuinka hyvin hääpari tuntee toisensa. Samalla vieraat pääsevät näkemään hääparista uusia puolia. Ohjelmanumeroa varten leikin vetäjät on keksineet väittämiä hääparista, kuten kumpi siivoaa enemmän tai kumpi laiskottelee useammin sohvalla. Hääpari istuu leikin aluksi kahdelle tuolille selät vastakkain ja nostavat kenkiä ilmaan sen mukaan, kumpaan väite pätee omasta mielestä paremmin. Molemmilla on kädessään yksi oma kenkä ja yksi kumppanin.

 3. 12 kk leikki

  Tässä perinteisessä leikissä vieraista valitaan 12 vapaaehtoista. Sitten vapaaehtoiset leikkivät esimerkiksi perinteisen tuolileikin, jossa aina musiikin pysähtyessä pitää päästä istumaan. Se vieras, kenelle ei riitä tuolia, tippuu pois. Näin arvotaan jokaiselle vieraalle kuukausi ja kuukaudelle kuuluva tehtävä. Esimerkiksi joulukuun tehtävä voisi olla “kutsu hääpari viettämään yhdessä pikkujoulua”.

Ohjelmaa häihin

Modernit versiot perinteisistä hääohjelmista ja hääleikeistä

Osa perinteisistä hääohjelmista ja -leikeistä voi tuntua nykyisin vanhanaikaisilta. Mikään ei onneksi estä muokkaamasta niistä itselle sopivampia ja ajanmukaisempia versioita.

 1. Hääkimpun voi naimattomien vieraiden sijaan heittää yhtä hyvin kaikille vieraille.
 2. Heittokimpun voi ennalta jakaa erillisiksi pikkukimpuiksi, jolloin heittäessä kimppu hajoaa ja useampi vieras saa kimpun itselleen, eikä kenenkään odoteta menevän seuraavaksi naimisiin.
 3. Skipataan sukkanauhan heitto ja heitetään sen sijaan esimerkiksi nenäliina, pehmonalle, viehe tai mitä ikinä keksiikin ja kaikki vieraat siviilisääty huomioimatta ovat tervetulleita kisaamaan palkinnosta.
 4. Morsiamen sijaan ryöstetään esimerkiksi anoppi, appi tai vaikka kaikki hääparin vanhemmat.
 5. Hääkakun leikkauksessa ei poljeta jalkaa, vaan tehdään joku muu ennalta sovittu hääparin oma juttu.

Ohjelmaa valokuvauksen ajaksi

Jos häävieraille jää odotteluaikaa juhlapaikalla ennen hääparin saapumista, kannattaa ehdottomasti panostaa vieraille suunnattuun ohjelmaan.

 1. Cocktailhour

  Juhlien aluksi vieraille voi tarjota pientä syötävää ja juotavaa cocktailtilaisuuden muodossa. Hyvän juoman ja ruoan äärellä viihtyy helposti pidempäänkin.

 2. Valokuvat ja tarinat hääparista

  Hyvää ajanvietettä vieraille ennen juhlien alkua on tutkia esille laitettuja valokuvia tai lyhyitä tarinoita hääparista. Aiheiksi sopivat ensitapaaminen, kosinta, yhteiset matkat ja seikkailut, kommellukset ja tulevaisuuden suunnitelmat. Lisäksi vieraille voi jättää tutkittavaksi hääparin polttarikansiot valokuvineen tai kenties jopa videoineen.

 3. Musiikki

  Livemusiikki heti juhlien alussa nostaa varmasti vieraiden tunnelmaa. Esimerkiksi pianisti tai laulaja säestyksen kera sopivat mainiosti viihdykkeeksi hääparia odottaville vieraille.

 4. Erilaiset tehtävät

  Arvoitukset ja pulmat, visat hääparista, treffi-ideoiden keksiminen ja vieraskirjan täyttäminen viihdyttävät kaikenikäisiä vieraita vauvasta vaariin.

Esittelyleikit, visailut ja jäänrikkojat juhlien alkupuolelle

Jos pohdit sitä, millä saat vieraat rentoutumaan ja tutustumaan toisiinsa, valitse alta sopivat leikkimieliset kisailut ja leikit.

 1. Väittämät vieraista

  Perinteisessä versiossa hääpari arvaa, mikä yhdistää seisomaan nousseita vieraita. Vieraille näytetään väittämiä kuten: on pelannut samassa joukkueessa hääparin kanssa; on matkustanut hääparin kanssa; on asunut morsiamen kanssa; on vaihtanut sulhasen vaippoja jne. Tämän leikin voi toteuttaa myös ilman hääparin arvailuja.

 2. Kahoot-tietovisa hääparista

  Kahoot-mallilla toteutettu tietovisa, jossa testataan häävieraiden tietämystä hääparista ja heidän yhteisestä historiasta. Toteuta tietovisa pöytäkunnittain, niin jää on rikottu.

 3. Hääbingo

  Erilaiset hääbingot ovat olleet viime vuosina suosittuja ohjelmanumeroita pöytäseurueille. Jos bingo liittyy vieraisiin, niin pelatessa vieraat pääsevät huomaamatta tutustumaan paremmin toisiinsa!

 4. Salatehtävät

  Salatehtävät on mainio tapa keventää tunnelmaa. Esimerkkejä tehtävistä löytyy vaikka millä mitalla. Salatehtäviä voi jakaa vieraille vaikka heidän omille paikoilleen tai niitä voi napata halutessaan esimerkiksi lasipurkista tai kaasolta ja bestmanilta.

 5. Onginta

  Lastenjuhlista tuttu onginta tuo kasvoille pakostakin hymyn. Vielä kun onginnasta saadut “kalat” on mietitty vieraiden ikää ajatellen, on rento tunnelma taattu.

Ongintaa häissä

Onginta on hauska ohjelmanumero niin lapsille kuin aikuisille. Kuva: Lauri Hytti Photography

Vieraskirjat ja muut hääparille vieraista jäävät muistot

Helppo ja tuttu ohjelma häävieraille on vieraskirjan täyttäminen. Perinteinen kirjamainen vieraskirja on edelleen toimiva valinta, mutta viime vuosina on nähty muun muassa seuraavia vaihtoehtoja:

 1. Polaroid-vieraskirja

  Polaroid-vieraskirja on ollut jo useamman vuoden suuressa suosiossa. Siinä jokaisesta vieraasta juhlissa otetun polaroid-kuvan viereen voi jättää terveiset hääparille.

 2. Ääni- tai videovieraskirja

  Äänivieraskirja on tuttu näky jo suomalaisissakin häissä ja se on mainio vaihtoehto perinteiselle vieraskirjalle. Äänivieraskirjassa jokainen vieras voi jättää oman ääniviestinsä hääparille kirjaan kirjoitetun viestin sijaan.

  Vieraskirjan voi toteuttaa myös videotervehdyksinä. Kuvaajaksi kannattaa valjastaa joku, jolla on videokuvaus hallussa. Molemmilla tavoilla hääparille jää hauska ja eläväinen muisto kaikista vieraista.

 3. Vieraskirja tauluna

  Vieraskirjaan kirjoitettujen tervehdysten sijaan vieraita voi myös pyytää jättämään vaikka sormenjäljen tai huulipunaiset pusut sopivalle alustalle. Vaihtoehtoisesti vieraat voivat myös kirjoittaa nimensä pieniin puukiekkoihin tai sydämiin, joista voit häiden jälkeen tehdä taulun.

 4. Photo Booth

  Valokuvausseinä on suosittu viihdyke juhlissa kuin juhlissa. Tuo häiden teemaan sopivaa rekvisiittaa upeiden kuvien pohjaksi. Nykyään löytyy helppokäyttöisiä työkaluja kuvien taustan vaihtoon, joten hieman kuvankäsittelytaitoja omaava hääpari voi myös käyttää taustana niin sanottua “green screeniä”, eli vihreää kangasta.

 5. Yhden biisin potretti

  Tässä viihdyttävässä ohjelmanumerossa hääpari käy yhden biisin aikana ottamassa pöytäkunnittain kaikkien vieraiden kanssa yhteiskuvat. Nopeus ja heittäytyminen ovat valttia, eikä naurulta voi välttyä.

Musiikki tekee juhlat

Musiikilla on mieletön voima luoda tunnelmaa ja tehdä hääpäivästä ikimuistoinen. Livemusiikin lisäksi kannattaa muistaa myös taustamusiikin rooli.

 1. Hääbändi, Hää-DJ tai molemmat

  Hääjuhlan bileosuus alkaa monesti siinä vaiheessa kun hääbändi ottaa lavan haltuun. Riippumatta nauttiiko tanssimisesta, niin hyvä musiikki nostaa tunnelman kattoon. Vaihtoehtoja löytyy kokonaisesta bändistä pienempiin kokoonpanoihin.

  Yhä useampi valitsee illan viihdyttäjäksi myös Dj:n, joka voi yhtälailla olla illan kohokohta. Lisäksi Dj:n kanssa voi sopia taustamusiikin järjestämisestä esimerkiksi ruokailun tai muun ohjelman ajaksi.

Kuva hääbändistä

Tahtoon palveluhaku: Hae hääbändejä ja musiikkia hääjuhliin

 1. Laulu- ja musiikkiesitykset

  Musiikkiesitykset joko vieraiden tai juhlaan palkattujen ammattilaisten toimesta sopivat niin vihkiseremoniaan kuin hääjuhlaankin.

 2. Karaoke

  Jos hääpari itse ja vieraat ovat innokkaita laulajia, sopii häihin ohjelmaksi myös karaoke. Erityisesti rentoa tunnelmaa hakeville mainio ohjelmanumero!

Karaokepyörä

Tahtoon palveluhaussa: Karaokepyörä

Ohjelmaa livemusiikin ja tanssin sekaan

Illan tanssiosuuteenkin voi ujuttaa mukaan vieraita viihdyttävää ohjelmaa. Tässä kolme toimivaa ideaa:

 1. Limbokisat

  Tarvitset vain narun ja musiikkia, niin limbokisojen järjestelyt on valmiina. Tämä lapsuuden suosikki saa aikuisetkin innostumaan.

 2. Letkajenkka

  Jos vieraissa on paljon paritansseista innostuneita, voi kesken tanssien laittaa soimaan perinteisen letkajenkan. Lähes jokainen osaa jo askeleet tai jos ei osaa, niin sitä hauskempaa jenkasta tulee!

 3. Leikkimieliset tanssikisat

  Tanssin keskelle saa halutessaan ujutettua vaikka leikkimieliset tanssikisat. Pyytäkää tuomareiksi sellaisia henkilöitä, jotka eivät itse halua osallistua.

Ruoka ja juoma ohjelmanumerona

Häiden ruokailu on jo itsessään tärkeä osa hääjuhlan ohjelmaa. Vielä erityisemmän ohjelman ruoasta ja juomasta saa seuraavilla lisäideoilla.

 1. Cocktailbaari

  Tuo juhliin oma baari, jossa ammattilainen tekee vieraiden toivomia drinkkejä joko valmiista listasta tai pelkästään toiveiden pohjalta.

Entisen Painobaarin baarimestari Aki

Kuva: Lauri Hytti Photography

 1. Hääparin nimikkodrinkit

  Suunnittele hääparin oma drinkki tai juomamenu, josta vieraat voivat valita suosikkinsa.

Drinkkilista

Drinkkilista hääteeman mukaan nimettynä

 1. Flairtending

  Illan kohokohtana voi myös olla flairtending, jossa maistuvien juomien lisäksi baarimestarit viihdyttävät hääseuruetta heittelemällä pulloja näyttävästi musiikin tahtiin.

 2. Herkkubuffetit

  Karkkibuffet on ollut todella monissa häissä mukana, mutta muitakin vaihtoehtoja herkkubuffetille on. Tähän mennessä hääjuhlissa on nähty niin donitsibuffetteja, sipsi- ja popcornbuffetteja kuin viime vuosina suuren suosion saaneita jäätelöbuffetteja. Mitä sinä haluat tarjota vieraille?

 3. Viski- ja sikarinurkkaus

  Laita mukavien nojatuolien viereen tarjolle muutamia laadukkaita viski- tai muita juomavaihtoehtoja, niin suosittu keskustelupaikka on valmiina. Kenties tarjolla voi olla lisäksi sikareita halukkaille.

Your Bartender Cocktail Catering

Your Bartender Cocktail Catering

Ohjelmaa polttareista ja polttariporukoille

Polttarijuhlia ja polttariporukoita on kiva muistaa ohjelmassa. Kenties polttariporukat jopa yllättävät hääparin omilla ohjelmanumeroillaan.

 1. Videot polttareista

Polttareiden järjestäjät voivat koota hääparin polttareista videokoosteen, joka näytetään juhlissa koko hääväelle.

 1. Polttarikirja

Vieraille voi antaa ihmeteltäväksi polttareista koottuja kirjoja, joissa valokuvien ja tarinoiden kautta jaetaan polttaripäivien tunnelmaa ja muistoja.

 1. Kisat polttariporukoiden kesken

Polttariporukat voi laittaa kilpailemaan keskenään erilaisissa leikeissä ja kisoissa, jotka tarjoavat hääparille ja vieraille hupaisaa viihdettä.

 1. Polttariporukoiden ennalta harjoiteltu tanssiesitys

Polttariporukat voivat valmistella yhdessä tai erikseen näyttävän tanssiesityksen. Ehkäpä yllätyksenä jopa hääparille.

Hääohjelmaa lapsille

Oletko kutsunut hääjuhlaan paljon lapsivieraita? Mieti silloin ohjelmaa myös heille, jotta kaikki vieraat, ne pienimmätkin, tuntevat olonsa tervetulleiksi.

 1. Lasten ohjaaja tai lasten oma alue

  Yksi helpoimmista tavoista huolehtia siitä, että lapset viihtyvät häissä, on järjestää lasten ohjaaja ja varata erillinen alue lapsille. Lasten ohjaaja voi valvoa lapsia ja samalla tarjota heille erilaista tekemistä. Lapsille tarkoitetulle alueelle voi tuoda esimerkiksi pelejä, leluja, saippuakuplapulloja, paperia ja värikyniä. Asioita, joiden parissa lapset taatusti viihtyvät.

Lasten juhlat

Tahtoon palveluhaussa: Lasten juhlat

 1. Lasten oma aktiviteettipöytä

  Jos erillistä tilaa ei lapsille voi järjestää, kannattaa lapsille varata ainakin oma pöytä. Pöydälle voi asettaa värikyniä, värityskirjoja, palapelejä ja puuhatehtäviä, joita voi vapaasti käyttää.

 2. Salatehtävät lapsille

  Keksi lapsille omia salatehtäviä, joita riittävästi yhdessä tekemällä saa esimerkiksi pienen palkinnon.

 3. Aarteen etsintä

  Lapset rakastavat erilaisia tehtäviä kuten aarteen etsintää. Suunnittele lapsivieraille pulmia, joita selvittämällä saa vihjeen seuraavasta tehtävästä ja lopulta, kun kaikki on selvitetty, löytyy herkkuaarre.

 4. Pieniä herkkuja ja juomia

  Lapsille voi tarjota myös omia herkkuja ja juomia tai järjestää esimerkiksi jäätelökioskin, popcorn-pisteen tai karkkibuffetin erityisesti lapsia ajatellen.

 5. Lasten musiikkia ja omat tanssit

  Jos tilat sallivat, voi lapsivieraille järjestää myös oman tanssipaikan. Taustalle soimaan lapsille sopiva soittolista, tai ehtisikö jopa DJ välillä käydä soittamassa oman setin lapsille?

 6. Pienet puuhapaketit

  Lapsille voi suunnitella myös oman pienen lahjapussin, johon voi sujauttaa esimerkiksi värikyniä, värityskuvia, puuhatehtäviä, pienen lelun tai herkkuja. Tätä varten ei tarvitse edes erillistä tilaa vaan puuhatehtäviä voi tehdä omalla paikallaan.

 7. Lasten yhteinen taideteos

  Levittäkää seinälle suuri paperilakana, jonka lapsivieraat saavat yhdessä koristella mieleisekseen viereen asetetuilla värikynillä.

Retkitunnelmaa tuovia hääohjemia

Viihdyttekö itse mieluiten mökillä, retkillä ja luonnossa? Samaa tunnelmaa voi tuoda helposti myös hääjuhlaan.

 1. Ilta nuotion ympärillä

  Valitkaa juhlapaikaksi sellainen, josta löytyy nuotiopaikka. Vaikka juhlat olisivat muuten perinteisemmät, voi iltaohjelman siirtää ulos nuotion äärelle. Vinkatkaa toki vieraille jo kutsussa, että yöpala nautitaan ulkotiloissa. Kenties joltain vieraalta löytyy kitara, jolla viihdyttää muita nuotion äärellä.

 2. Sauna ja uiminen

  Häihin voi yhdistää myös saunomisen ja uimisen, jos mökkitunnelma on hääparin toiveissa. Saunominen sopii erityisesti häiden jatkoksi niille hääpareille, jotka eivät kaipaa menevämpää tunnelmaa illan pikkutunneilla.

 3. Kaakaobaari ja vaahtokarkit

  Järjestettäessä häitä syksyllä tai talvella kannattaa harkita kaakaobaaria. Vieraat voivat itse koota oman juomansa ja koristella sen halutessaan kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla.

Näyttävät ja viihdyttävät häiden kohokodat

Mikään ei estä tuomasta illan ohjelmaan jotain, mitä ei ihan joka häissä näe.

 1. Suosikkibändi tai esiintyjä yllätysohjelmanumerona vieraille

  Perinteisen coverbändin sijaan voi häiden esiintyjäksi kysyä myös tunnettuja artisteja ja bändejä. Kaikille tutun artistin yllätyskeikka jää varmasti vieraiden mieleen!

 2. Taikuri tai mentalisti

  Mentalisti on mieleenpainuva vaihtoehto ohjelmaksi. Taikureilta ja mentalisteilta luonnistuu sekä koko hääseurueen huomion kerralla vievä esitys kuin myös lähitaikuus, jossa kierretään pöydästä pöytään vieraiden keskellä.

Taikuri hääjuhlissa

Tahtoon palveluhaussa: Taikurit ja mentalistit

 1. Stand up -esitys

  Takuuvarmat naurut ja kyyneleet silmiin saa taitava stand up -esitys. Kannattaa etukäteen varmistaa, että esiintyjä on yhteensopiva hääparin ja vieraiden huumorintajun kanssa!

 2. Tulishow

  Upeat tulishowt pimenevässä illassa on näyttävä vaihtoehto hääjuhlan ohjelmaksi. Monet tulitaiteilijat voivat käyttää nykyään myös LED-valoja esityksissään, joten esityksiä voi järjestää tilasta riippumatta.

 3. Tanssiesitykset

  Tuomalla häihin tanssiryhmän esiintymään yllätät varmasti häävieraat positiivisesti. Taidokkaat tanssiesitykset viihdyttävät varmasti.

 4. Ilotulitus

  Ilotulitukset sopivat muuallekin kuin uuteen vuoteen. Kruunaa hääjuhla ammattilaisten tekemällä upealla ilotulitusshowlla rakkauden täyttämän päivän päätökseksi.

Uniikit ohjelmanumerot

Koskettavat ja pienimuotoiset ohjelmanumerot voivat yhtä hyvin olla tärkeä osa hääpäivän ohjelmaa. Tässä muutama uniikki idea häiden ohjelmanumeroksi:

 1. Sukunimen hyvästely

  Sukunimeä vaihtaville sopiva ohjelmanumero on vanhan sukunimen hyvästely, jonka voi toteuttaa monin tavoin. Yksi pitäää puheen vanhalle sukunimelle, toinen kunnioittaa sitä laululla ja kolmas järjestää hyvästelyseremonian, jossa vanha sukunimi lahjoitetaan esimerkiksi takaisin omille vanhemmille tai heitetään muulla tavalla “pois”.

 2. Häämaalari

  Häihin voi tuoda taiteilijan ikuistamaan kuvan hääpäivästä hääparille. Työn etenemisen seuraaminen on vieraille yllättävän mielenkiintoinen lisä päivän ohjelmaan, ja samalla hääpari saa päivästä upean taulun kotiinsa vietäväksi.

 3. Pikamuotokuvat vieraista

  Taiteilijan voi myös varata tekemään juhlavieraista pikakuvia, jotka vieraat saavat ottaa mukaansa. Kuvat toimivat ohjelman lisäksi mainioina vieraslahjoina.

 4. Muistojen aarrearkku tai aikakapseli

  Pyydä vieraita jättämään viestejä, kirjeitä ja henkilökohtaisia esineitä arkkuun, jonka hääpari avaa vasta 10-vuotishääpäivänään. Mikä mahtava muisto hääpäivästä, joka tuo iloa ja liikutusta vielä vuosien kuluttua juhlasta.

Viimeinen vinkki

Ohjelmaa suunniteltaessa on tärkeää huomioida oma persoonallisuus ja se, millaisia te hääparina olette. Paras ohjelma on sellaista, joka heijastaa teidän kiinnostuksianne, harrastuksianne ja ainutlaatuista tyyliänne.

Kun ohjelma on hääparin näköistä, tekee se häistä entistäkin merkityksellisemmät sekä hääparille että vieraille.

Tärkeintä kuitenkin on, että teillä itsellänne on hauskaa. Sillä kun hääpari nauttii hääpäivästä täysillä, heijastuu se myös vieraisiin ja juhlan tunnelmaan.